Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Játék és könyv kereső

Mind töröl
Boszorkánykút társasjátékBoszorkánykút társasjáték

Boszorkánykút társasjáték


4590 Ft
2-3 munkanap
Leírás

Boszorkánykút

Figyelem! Csak 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas az apró, könnyen lenyelhető részek miatt. A játék használata közben ajánlott a felnőtt felügyelet!

Játék 1 vagy több személynek 3 éves kortól.

Tartalma: 1 fadoboz tetővel, kb. 40 fapálcika, 1 szám- és 1 színkocka

A játék menete:

1. Játéklehetőség: Osszátok ki a pálcikákat egyforma arányban egymás között! Az első játékos gurítson a számkockával és az egyik pálcikáját helyezze a doboz tetején 1-5-ig megszámozott lyukakba, a dobott számnak megfelelően! Ha 6-ost dob, akkor a pálcikát a középső lyukba helyezi és az beleesik a doboz belsejébe. Ha a játékos olyan számot dob (1-5-ig) amelyikben már van fapálcika, akkor a lyukban lévő pálcikát begyűjti magának. Az nyer, akinek elsőként fogy el az összes pálcikája.

2. Játéklehetőség: Hasonlóan az előzőhöz, osszátok szét egymás között a pálcikákat, de most a színkockával dobjatok! A szabályok és a játék menete ugyanaz, mint az 1. játéklehetőségnél. Ha sárgát dobtok, a pálcika beleesik a dobozba, a többi szín esetén pedig helyezzetek egy pálcikát a dobott színre! Ha olyan színt dobtok, amelyik már foglalt, vegyétek magatokhoz az ott lévő pálcikát! A győztes itt is az, akinek a leggyorsabban fogynak el a pálcikái.

A játék fejleszti: a versenyszellemet, a számok tanulását, valamint számképek és színek felismerését.

Fontos tudnivalók: Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a játék alapanyaga fa, ami a környezeti hatásokra reagálva megváltozhat, ezért tárolása egyenletes hőmérsékleten

Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk
Életkor
3-5 éves korig
5-7 éves korig

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.