Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

bambinoLÜK kirakó, bambinolük keret, bambino lük keret, bambino lük kirakóbambinoLÜK kirakó
bambinoLÜK kirakó, bambinolük keret, bambino lük keret, bambino lük kirakó
bambinoLÜK kirakó, bambinolük keret, bambino lük keret, bambino lük kirakó
bambinoLÜK kirakó

bambinoLÜK kirakó

A bambino LÜK kirakókészlet a LÜK rendszer "lelke".
Array
3250 Ft
2-3 munkanap
Leírás

A bambino LÜK kirakókészlet a LÜK rendszer "lelke". Az egyes füzetekben megoldásra váró feladatokat, játékokat ezzel az eszközzel játsszuk, és ezzel ellenőrizzük megoldásunk helyességét is. Minden bambino LÜK füzethez ugyanezt az alap-kirakót használjuk, így gyermekenként, családonként elegendő egyszer beszerezni.

 

Az egyes füzetekben megoldásra váró feladatokat, játékokat ezzel az eszközzel játsszuk, és ezzel ellenőrizzük megoldásunk helyességét is. Minden bambino LÜK füzethez ugyanezt az alap-kirakót használjuk, így gyermekenként, családonként elegendő egyszer beszerezni.

 

 

Hogyan használjuk a kirakót?

 

alt

 

 

 

1. lépés: Helyezzük a kirakó átlátszó dobozát kinyitva, üresen a kiválasztott feladatlapra. A doboz egyik fele pontosan a felső, másik fele az alsó lapra kerüljön.
2. lépés: Tegyük a felső lapon lévő mezőkre a hat sárga műanyag lapocskát úgy, hogy a piros ábrák legyenek felül. A lapocskák helyét (sorrendjét) mindig a feladatlap mezőinek bal felső sarkában található kis kép mutatja meg. (Tehát pl. a házat ábrázoló műanyag lap mindig arra a mezőre kerüljön, amelynek bal feső sarkában piros keretben házikó látható.)
3. lépés: Vegyük kézbe a házat ábrázoló műanyag lapocskát és nézzük meg, mit ábrázol az így felfedett mező.
4. lépés: Állapítsuk meg a margón lévő képecskék segítségével, hogy mi a szabály.
5. lépés: A szabálynak megfelelően keressük meg a felfedett mező párját, azaz, hogy hová kerüljön a házikó az alsó lapon és helyezzük a házikós lapocskát arra a mezőre.
6. lépés: Vegyük kézbe a következő lapocskát és keressük meg a helyét az előbbiek szerint. Amikor mind a hat lapocska a helyére került, akkor csukjuk rá a lapokra a doboz fedelét és fordítsuk meg a dobozt úgy, hogy a pöttyöket lássuk és a doboz hullámos széle legyen felül. A pöttyökből kirajzolódó minta jó megoldás esetén hajszálpontosan egyezik azzal, ami a feladatlap bal alsó sarkában látható.
Ha a minta mégsem ugyanolyan, akkor újra végig kell gondolni a feladatot, mert egy vagy több lapocska rossz helyre került.

 

Kezdődhet a játék!

 

 

 

 

 

Életkor
3-5 éves korig
Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!