Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Logico Piccolo Iskolakezdés Megfigyelés Felfedezés MesélésLogico Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés Felfedezés Mesélés

Logico Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés Felfedezés Mesélés

A Logico Piccolo Iskolakezdés: MegfigyelésFelfedezésMesélés tanítási célja: környezeti és tárgyi ismeretek elsajátítása, képi összefüggések felismerése, nyelvi fejlesztés és szókincsbővítés.
Array
1690 Ft
Leírás

A termékből csak 1 db van készleten! Megrendelés esetén kérjük vegye figyelembe, hogy ideiglenes készlethiány miatt egyes feladatkártyákból korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Megértését köszönjük!

 

LOGICO Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés Felfedezés MesélésA LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai kélszség és szókincsmegszerzését segíti.A MegfigyelésFelfedezésMesélés tanítási célja: környezeti és tárgyi ismeretek elsajátítása, képi összefüggések felismerése, nyelvi fejlesztés és szókincsbővítés.Minden csomag 16 db A5 méretű, színes feladatkártyát tartalmaz. A kártyákat a Piccolo keretbe helyezzük, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egyegy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak.6 éves kortól ajánljuk!Mintafeladatlap a LOGICO Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés Felfedezés Mesélés c. kötetbőlA mintán a kártya mindkét oldalát láthatjuk. Az első oldalon lévőállatokról meg kell állapítani, hogy mit adnak nekünk, a növényekről, hogy miért termesztjük. A tyúk például tojást ad, jele a piros lyukas korong, melyet az első helyre, a tojás mellé kell húzni. Miután minden sorba odakerült a megoldást jelentő gomb, a kártyát megfordítva helyezzük be, és akkor már csak azt kell ellenőrizni, hogy a gombok ugyanolyan sorrenben követike egymást, mint a megoldólapon. Első látásra talán bonyolultnak tűnik a feladat, mert több dologra kell egyszerre figyelni, de a gyerekek hamar megszokják a feladatok mechanizmusát, és örömmel tologatják a korongokat. (A képen a keret nem látható, csak a nyomtatott feladatlap.)

Életkor
5-7 éves korig
Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!