Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Logico Primo csomag AKCIÓLogico Primo csomag AKCIÓ

Logico Primo csomag AKCIÓ

Tanulj játszva!
Array
7980 Ft
Leírás

A LOGICO PRIMO készségfejlesztő tanulójáték kiválóan alkalmazható az óvodai munkában:egy játék, amit kifejezetten a 36 éves korosztálynak fejlesztettek ki szórakoztató, ugyanakkor fejleszti a készségeket minden kártyán valami újat lehet elsajátítani alkalmat ad a témák megbeszélésére, fejleszti a szókincset a kereten a gombok mozgatása fejleszti a finommotorikát elősegíti az óvodai célok megvalósítását.TARTÓS ESZKÖZ, melyet újból és újból elő lehet venni, használni.Rendelje meg most együtt a Logico Primo termékeket, kedvező áron!A Logico Primo csomag tartalmát bármely 3 feladatkártyából és egy keretből most igénye szerint állíthatja össze!Kérjük, rendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni, melyik 3 feladatkártyával postázhatjuk csomagját! Köszönjük!

Életkor
3-5 éves korig
5-7 éves korig
Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk

Vélemények

2014. január 30. csütörtök
Óriási találmány!Az 5 évesem szabályosan játszik vele, 1-1 feladatlap megoldásának ellenőrzése után átadja a 2 éves kistesónak, akinek beteszünk egy házilag gyártott lapot, amelyen alul szerepelnek a korongszínek, és az ő feladata ez alapján "visszavinni" a korongokat. Így a kicsinek is kihívás (színgyakorlás, finommechanika), és sikerélmény, a nagy pedig megússza az unalmas visszahúzogatást. EGYÜTT A CSALÁD!!! Amikor pedig a Pici elorozza a keretet, házilag gyártott színes csipeszekkel jelöljük a megoldásokat, ami megfordítva ugyanúgy ellenőrizhető. :-)Mindenkinek ajánlom!
Fodor Ákosné
2011. május 24. kedd
Nekünk nagyon bejött. A 4 éves fiam nagyon szereti, a majdnem 3 éves lányomat kb 3-4 feladatkártyáig lehet leültetni, és a 9 hónapos lányom is ráveti magát a szép színes gombokra. Biztos veszek még nekik. Mindenkinek csak ajánlom, a gyerek okosodik és koncentrál. A legjobb benne, hogy együtt játszunk.
Nichterné Herzsenák Katalin

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!