Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Hírlevél

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Használati feltételek
Logico Piccolo Iskolakezdés Megfigyelés-gondolkodásLogico Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés-gondolkodás

Logico Piccolo Iskolakezdés: Megfigyelés-gondolkodás

A Megfigyelés-Gondolkodás tanítási célja: észlelés, logikai sorok, főfogalmak, történeti sorrendek.
Array
1490 Ft
2-3 munkanap
Leírás

A LOGICO Piccolo Iskolakezdés című sorozata az iskolaérett gondolkodás, logikai készség és szókincs megszerzését segíti. A Megfigyelés-Gondolkodás tanítási célja: észlelés, logikai sorok, főfogalmak, történeti sorrendek.
Minden csomag 16 db A/5 méretű, színes feladatkártyát tartalmaz. A kártyákat a Piccolo keretbe helyezzük, melyen 10 színes korong mozgatásával jelölheti meg a gyerek a helyes megoldást. Már a gombok mozgatása is motiválja a gyereket a feladat megoldására. A tanulási nehézségekkel küzdő gyerek megnézheti előre a megoldásokat a hátoldalon, majd emlékezetből oldhatja meg a feladatokat, s ez önbizalmat, sikerélményt ad. Egy-egy csomagban többféle készséget fejlesztő feladatlap van, többféle nehézségi szinten, az adott célcsoportnak.

6 éves kortól ajánljuk!

 

Olvasópróba a LOGICO Piccolo 3301 - Iskolakezdés: Megfigyelés-Gondolkodás c. kötetből

 

alt

A mintán a kártya mindkét oldalát láthatjuk. Az első oldalon a családról készült képeket kell párosítani a hátulról készült képekkel.  Az első képhez az 5. hátulról készült kép tartozik, ezért a piros korongot (ami az első család jele), az 5-dik helyre kell húzni.

Miután minden sorba odakerült a megoldást jelentő gomb, a kártyát megfordítva helyezzük be, és akkor már csak azt kell ellenőrizni, hogy a gombok ugyanolyan sorrenben követik-e egymást, mint a megoldólapon.

Első látásra talán bonyolultnak tűnik a feladat, mert több dologra kell egyszerre figyelni, de a gyerekek hamar megszokják a feladatok mechanizmusát, és örömmel tologatják a korongokat.
(A képen a keret nem látható, csak a nyomtatott feladatlap.)

 

 

Életkor
5-7 éves korig
7-10 éves korig

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.