Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Logico Piccolo Számfogócska Összeadás és kivonás 20ig 1. részLogico Piccolo Számfogócska: Összeadás és kivonás 20ig 1. rész

Logico Piccolo Számfogócska: Összeadás és kivonás 20ig 1. rész

A Logico Piccolo Összeadás és kivonás 20ig csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását.
Array
1690 Ft
1190 Ft
Leírás

LOGICO Piccolo Számfogócska: Összeadás és kivonás 20ig 1. részA LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült.A Logico Piccolo Összeadás és kivonás 20igcsomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A számolás alapja, hogy a gyerekek biztosan használják az alapműveleteket, ismerjék a tagok felcserélhetőségét, a helyiértékrendszert, és az alapvető számolási mechanikákat.Minta feladatlap a LOGICO Piccolo Számfogócska: Összeadás és kivonás 20ig 1. rész c. kötetbőlA mintán a kártya mindkét oldalát láthatjuk. Az első oldalon lévőkétrészes képtörténetekrőlmeg kell állapítani, hogy melyikhez melyikművelet illik. Az elsőn például a 4 libához érkezik egy ötödik. A megfelelő művelethez, a 41hez húzzuk a piros korongot, az első képpár jelét. A piros korong tehát az 5dik helyen lesz.Miután minden sorba odakerült a megoldást jelentő gomb, a kártyát megfordítva helyezzük be, és akkor már csak azt kell ellenőrizni, hogy a gombok ugyanolyan sorrenben követike egymást, mint a megoldólapon.A hátoldal alján pluszfeladat olvasható.Első látásra talán bonyolultnak tűnik a feladat, mert több dologra kell egyszerre figyelni, de a gyerekek hamar megszokják a feladatok mechanizmusát, és örömmel tologatják a korongokat. (A képen a keret nem látható, csak a nyomtatott feladatlap.)

Életkor
5-7 éves korig
7-10 éves korig
Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!