Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

XalapaXalapa
Xalapa
huch-friends-xalapa_2_4487.extralarge

Xalapa társasjáték

Ebben a játékban a legjobb sámán címért kell küzdeni.De ahhoz hogy te legyél hétnapos próbatétel van. Cél hogy megakadályozd a törzseket fenyegető aszályt.
Array
10990 Ft
7695 Ft
Leírás

A törzsek sámánjai összegyűlnek szokásos éves gyűlésükre, ám ezáltal valami különleges történik. Az első éjszakán a sámánoknak közös látomása támad: mindenkinek megjelenik egy orákulum, aki hosszú aszályt jósol. Minden törzs veszélybe került! Csak a legjobb sámán képes megakadályozni az aszályt. Hogy kiderüljön, ki a legjobb sámán, az orákulum próbák alá veti a jelentkezőket: meg kell találniuk a varázsjeleket, és az orákulum szabályai szerint varázskövekkel kell lefedniük őket. A Xalapa társasjáték játékosai sámánbőrbe bújva próbálnak megfelelni az orákulum kihívásainak. Csak az a sámán akadályozhatja meg a törzseket fenyegető aszályt, aki a hétnapos próbatétel alatt a legjobban teljesít.

 


Tartozékok: 1 db kétoldalas játéktábla, 27 db orákulumkártya, 9 db pozíciókártya, 48 db varázskő, 30 db kegyvesztett-lapka, 6 db sámánkő, 1 db fordulólapka, 30 db számlapka, 1 db homokóra, játékszabály

 

Életkor
7-10 éves korig
10-12 éves korig
12 éves kortól
Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!