Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Batamo kártyajáték DJ05189 DjecoBatamo kártyajáték DJ05189 Djeco
Batamo kártyajáték DJ05189 Djeco
Batamo kártyajáték DJ05189 Djeco

Batamo kártyajáték DJ05189 Djeco

Szórakoztató szókincs szaporító. Csak ha már ismered a betűket és be tudod azonosítani a hangokat. Kártya alapú társasjáték.
Array
3490 Ft
2290 Ft
Leírás

Összetett fejlesztő játék, amit a kisiskolások és a felnőttek is élvezhetnek.

Gondolkodás, felismerés, gyorsaság. A különböző témaköröknek megfelelő szavak megtalálása úgy, hogy a felfordított betű is szerepeljen a szóban, nem is olyan könnyű feladat. Ha te vagy a leggyorsabb és legleleményesebb, megnyered a játékot.

A doboz tartalma: 54 kártya: 38 „betű” kártya + 16 „téma” kártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

A játék célja: Gyűjtsd össze a legtöbb kártyát! A játék szabálya: A kártyákat jól össze kell keverni, és egyenlő lapszámban szétosztani hátlappal felfelé fordítva a játékosok között (ha van maradék, félrerakjuk). A játékosok megnézés nélkül (hátlappal felfelé), a kezükbe veszik a kártyapaklijukat. Nem szabad megnézni a kártyákat. Minden játékos egyszerre játszik. Amikor kezdjük a játékot, vagy egy új kört, a játékosok egyszerre felfordítják a paklijuk tetején lévő kártyát és az asztal közepére teszik. Két vagy több játékos esetén a szabály a következők szerint változik.

Két játékos esetén:
• Ha két "betű" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót, ami a két betűt tartalmazza, megnyeri a két kártyát.
• Ha egy "betű" kártyát és egy "téma" kártyát fordítottak fel: az első játékos, aki mond egy szót a témában, amely tartalmazza a betűt, megnyeri a két kártyát.
• Ha két "téma" kártyát fordítottak fel: csata kezdődik! A játékosok egy lefelé fordított kártyát tesznek a témakártyájukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére helyeznek. (égetés) A játékot a fenti szabályok szerint folytatják.

Három vagy több játékos esetén:
• Ha csak "betű" kártyákat fordítottak fel: az első játékos, aki a leggyorsabban tud olyan szót mondani, amely legalább két felfordított betűt tartalmaz, megnyeri a kártyákat.
• Ha "betű" kártyákat és egy "téma" kártyát fordítottak fel, az első játékos, aki mond egy szót a témának megfelelően, amely az egyik betűt is tartalmazza, felveszi a kártyákat.
• Ha legalább két "téma" kártya megfordult: csata kezdődik! A játékosok, akik "téma" kártyát tettek rátesznek egy lapot képpel lefelé fordítva az asztalon lévő lapjukra, majd egy másik kártyát képpel felfelé a tetejére. Aztán a fenti szabályok szerint játszanak tovább.

Megjegyzés: Minden játékos játszik a kártyákért, azok is, akik nem csatáznak a körben, vagyis minden játékos megnyerheti az asztalon lévő kártyákat. A már elhangzott szó használata nem érvényes! Miután az asztal közepén lévő kártyákat már megnyerte egy játékos, a játék folytatódik: ismét leteszik a játékosok a felső kártyájukat a kezükből… és így tovább… Ki nyer? A játék akkor ér véget, ha az egyik játékosnak elfogytak a kártyái. A győztes az a játékos, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte.

Fiúnak vagy lánynak?
Fiúknak ajánljuk
Lányoknak ajánljuk
Fiúknak és lányoknak is ajánljuk
Életkor
7-10 éves korig
10-12 éves korig
12 éves kortól

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!