Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Hírlevél

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Használati feltételek

Szállítással kapcsolatos információk

ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS DECEMBERBEN

KISZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Adja le rendelését december 16-ig, hogy csomagja december 22-ig eljuthasson Önhöz.

A kopefajatek.hu nem vállal felelősséget az elvárható irányításunkon kívül eső, előre nem látható körülmények miatt bekövetkező késésekért, például extrém időjárás, természeti katasztrófák vagy sztrájk esetén. Ünnepi kiszállítási ígéretünk visszavonásig, de legkésőbb december 22-ig érvényes. Amennyiben változás következik be, azt jól láthatóan közzétesszük a kopefajatek.hu kezdőlapján.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvétellel kért rendelését akár december 20-ig leadhatja, hogy december 22-ig át tudja venni a megrendelt termékeket pátyi raktárunkban. 

A szállítás és csomagolás díj

• 10 000 Ft értékű vásárlásig 1400 Ft,
• 10001 - 20 000 Ft értékű vásárlásig 950 Ft.
• Vásároljon 20 000 Ft felett, és a Kópé Fajáték a megrendelt termékeket szállítási és csomagolási költség felszámítása nélkül elszállítja Önnek!
• Pátyon a házhozszállítás ingyenes.
• Biatorbágyra, Budajenőre, Budakeszire, Zsámbékra, és Telkibe a kiszállítás díja 20 000 Ft alatti vásárlásoknál is egységesen 490 Ft.
A szállítási díjaink Magyarország területére érvényesek.
 

A kiszállítással kapcsolatos egyéb információk

a) Csomagot külföldre NEM szállítunk.

b) A megrendelt áru kézbesítése futárszolgálat útján, vagy személyes átvétellel történik. 

c) Csomagjaink kiszállítását a trans-o-flex futárszolgálat végzi. Ügyfélszolgálatuk telefonos elérhetősége: 06-1-8777-400.

d) A személyese átvétel helye: 2071 Páty Töki u. 62. Személyes átvételre telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem, hívja a következő számot: 06-30-289-3544.

A kiszállítás folyamata 

a) A futárszolgálat útján történő kiszállítást a trans-o-flex futárszolgálat végzi a saját üzletszabályzatában foglaltaknak megfelelően, amely megtalálható a cég honlapján a www.tof.hu internetes címen.

b) A szállítást megelőző napon e-mailben értesítétést küldünk a csomagok következő munkanapi érkezéséről.

c) A csomagot a futárszolgálat a Címzettnek, illetve az egyéb jogosult átvevőnek személyes átadással kézbesíti. A Címzetten kívüli egyéb jogosult átvevőnek tekintendő a meghatalmazott, a helyettes átvevő és a közvetett kézbesítő.

A jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság és egyéb szervezet részére címzett Küldemény átvételére különösen a Szervezet azon vezetője, vezető tisztségviselője jogosult, aki képviseleti jogosultságát az trans-o--flex  Általános Szerződési Feltételeiben felsorolt okiratokkal igazolni tudja.

d) A futárszolgálat általi kézbesítés munkanapokon munkaidőben, 8 és 16 óra között történik. Kérjük ezért, hogy szállítási címként napközbeni (lakcímtől eltérő esetben például munkahelyi címet és átvevő nevet) adjon meg.

e) A csomag átvételét a csomagszámmal azonosítható kézbesítési bizonylaton aláírással és a név nyomtatott betűvel való kiírásával, (nem természetes személy Címzett esetében - a Címzett nevének feltüntetésével és a Címzett nevében átvevő személy nevének nyomtatott betűvel való kiírásával) szükséges megerősíteni.

f) A csomag átvevőjének kötelessége a csomag átvételekor a csomagot a futár jelenlétében megvizsgálni és nyilvánvaló, a csomag külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén felbontani és a felismerhető hiányosságokról, vagy egyéb károkról a futárral közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a futárszolgálatnak haladéktalanul bejelenteni. 

g) Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

h) A csomag sértetlensége esetén nem kérhető a futártól a csomag bontása és tartalmának tételes átadása.

i) Utánvéttel történő fizetés esetén a csomagot kizárólag az webáruház által megjelölt érték kifizetése ellenében szolgáltatja ki a futár. 

j) Webáruházunk programja a megrendelés feladása előtt tájékoztatást ad a várható szállítási költségről.

A küldemények kézbesítésének meghiúsulása

Ha a csomag kézbesítése egymást követő két munkanapon nem járt sikerrel, a trans-o-flex írásbeli értesítőt helyez el a postaládában erről a tényről, és a küldemény visszaszállításra kerül webáruházunkba. 

Fizetés a csomag futártól való átvétele esetén (utánvét) 

A kiszállított csomag ellenértékét, a szállítási díjat és az utánvét költségét a futárnak készpénzben vagy bankkátyás fizetéssel, egy összegben kell megfizetni. A kézbesítés kizárólag az ellenérték kifizetése és a futár kiszállítási bizonylatának aláírása (átvétel igazolása) után történik meg.

Fizetés személyes átvétel esetén 

Személyes átvételre az eladó ügyfélszolgálat irodájában van lehetőség, előre megbeszélt  időpontban. A csomag összekészítését (a csomag átvehetőségét) minden esetben e-mailben vagy telefonon jelezzük. Személyes átvételkor csak készpénzes fizetésre van mód