Kópé Fajáték webáruház

Önfeledt játék, vidám tanulás

Játékok és könyvek

Szállítással kapcsolatos információk

A szállítás és csomagolás díj

• 30 000 Ft értékű vásárlásig 1800 Ft,
• Vásároljon 30 000 Ft felett, és a Kópé Fajáték a megrendelt termékeket szállítási és csomagolási költség felszámítása nélkül elszállítja Önnek!
• Pátyon a házhozszállítás ingyenes.
• Biatorbágyra, Budajenőre, Budakeszire, Zsámbékra, és Telkibe a kiszállítás díja 20 000 Ft alatti vásárlásoknál is egységesen 490 Ft.
A szállítási díjaink Magyarország területére érvényesek.
 

A kiszállítással kapcsolatos egyéb információk

a) Csomagot külföldre NEM szállítunk.

b) A megrendelt áru kézbesítése futárszolgálat útján, vagy személyes átvétellel történik. 

c) Csomagjaink kiszállítását az  Express One futárszolgálat végzi. Ügyfélszolgálatuk telefonos elérhetősége: 06-1-8777-400.

d) A személyese átvétel helye: 2071 Páty Töki u. 62. Személyes átvételre telefonon előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem, hívja a következő számot: 06-30-289-3544.

A kiszállítás folyamata 

a) A futárszolgálat útján történő kiszállítást az Express One  futárszolgálat végzi a saját üzletszabályzatában foglaltaknak megfelelően, amely megtalálható a cég honlapján a www.expressone.hu internetes címen.

b) A szállítást megelőző napon e-mailben értesítétést küldünk a csomagok következő munkanapi érkezéséről.

c) A csomagot a futárszolgálat a Címzettnek, illetve az egyéb jogosult átvevőnek személyes átadással kézbesíti. A Címzetten kívüli egyéb jogosult átvevőnek tekintendő a meghatalmazott, a helyettes átvevő és a közvetett kézbesítő.

A jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság és egyéb szervezet részére címzett Küldemény átvételére különösen a Szervezet azon vezetője, vezető tisztségviselője jogosult, aki képviseleti jogosultságát az Express One  Általános Szerződési Feltételeiben felsorolt okiratokkal igazolni tudja.

d) A futárszolgálat általi kézbesítés munkanapokon munkaidőben, 8 és 16 óra között történik. Kérjük ezért, hogy szállítási címként napközbeni (lakcímtől eltérő esetben például munkahelyi címet és átvevő nevet) adjon meg.

e) A csomag átvételét a csomagszámmal azonosítható kézbesítési bizonylaton aláírással és a név nyomtatott betűvel való kiírásával, (nem természetes személy Címzett esetében - a Címzett nevének feltüntetésével és a Címzett nevében átvevő személy nevének nyomtatott betűvel való kiírásával) szükséges megerősíteni.

f) A csomag átvevőjének kötelessége a csomag átvételekor a csomagot a futár jelenlétében megvizsgálni és nyilvánvaló, a csomag külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén felbontani és a felismerhető hiányosságokról, vagy egyéb károkról a futárral közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a futárszolgálatnak haladéktalanul bejelenteni. 

g) Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

h) A csomag sértetlensége esetén nem kérhető a futártól a csomag bontása és tartalmának tételes átadása.

i) Utánvéttel történő fizetés esetén a csomagot kizárólag az webáruház által megjelölt érték kifizetése ellenében szolgáltatja ki a futár. 

j) Webáruházunk programja a megrendelés feladása előtt tájékoztatást ad a várható szállítási költségről.

A küldemények kézbesítésének meghiúsulása

Ha a csomag kézbesítése egymást követő két munkanapon nem járt sikerrel, a trans-o-flex írásbeli értesítőt helyez el a postaládában erről a tényről, és a küldemény visszaszállításra kerül webáruházunkba. 

Fizetés a csomag futártól való átvétele esetén (utánvét) 

A kiszállított csomag ellenértékét, a szállítási díjat és az utánvét költségét a futárnak készpénzben vagy bankkátyás fizetéssel, egy összegben kell megfizetni. A kézbesítés kizárólag az ellenérték kifizetése és a futár kiszállítási bizonylatának aláírása (átvétel igazolása) után történik meg.

Fizetés személyes átvétel esetén 

Személyes átvételre az eladó ügyfélszolgálat irodájában van lehetőség, előre megbeszélt  időpontban. A csomag összekészítését (a csomag átvehetőségét) minden esetben e-mailben vagy telefonon jelezzük. Személyes átvételkor csak készpénzes fizetésre van mód

Gyermekvilág cikkek

Maradjunk kapcsolatban!

Szeretném, hogy kapcsolatban maradjunk, ezért hozzájárulok, hogy a kopefajatek.hu webáruháztól hírlevelet kapjak.
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Legnépszerűbb márkáink

Kövess minket a Facebook-on!